mandag 30. august 2010

Gruppemiddag og påsan

Venter stadig på posten, men ingen ladere å se foreløpig. Har så lite batteri på kameraene at jeg blir nervøs hver gang jeg tar bilder, så blir lite blogging. Men noen bilder har jeg klart å presse ut av kamera!

I går var hele den norske gjengen på middag på indisk restaurant. Det tok over en time før vi fikk maten, og  det var ikke spesielt velsmakende heller. Men koselig var det nu likevel! Nesten alle nordmenn samla på et sted, og en svett og stressa servitør som løp frem og tilbake. Høhø...

Indisk. Bestemmer seg for hva de de vil ha.


Var bra stemning. Tror servitørene fikk litt bakoversveis da de så en hel gjeng med de etterhvert 25 nordmennene kom traskende inn.










Mina, Sunniva, Even, Andrea og Trine.















Cathrin, Malin, Nathalie, Bernt, Vidar og Sissel.















Andrea og Trine.

Maten tok som nevnt LANG tid, så Andrea og Mina tok like gjerne "gjett hvilken kopp brødet ligger under"-leken med disse spise/pyntgjenstandene som var på bordet.










Etterhvert kom også resten av gjengen, så vi fylte opp nesten hele restauranten. Var flere gjester som måtte stå og vente til vi var ferdige. Noen bare stakk avgårde med take away. Can't blame them...

Hadde fridag i dag! Heldigvis hadde Karina det også, så jeg slapp å ligge på bassenget helt alene i dag. Det føles litt stusselig... Var soool og godt vær, og akkurat føles det ut som jeg har feber. Solbrent <3

Så vi hadde besøk ved bassenget av påsan itself! Han hadde lyst til å henge seg, så det ut som.

Påsan.

Virka ikke helt fornøyd med livet.


















Karina var i hvert fall fornøyd med livet.







































Her ligger Karina og Veslemøy som stranda hvaler.

Karina og Veslemøy.

Høhø, Karina akkurat nå "Heh, så ser du hu SÅ mye brunare enn meg."

Ja... Forsåvidt :D










Livin' the Florida life! Love it!
...till we get terminated.

Men er det noe dere lurer på? Tror jeg kan svare/finne ut av det meste :)

torsdag 26. august 2010

Floridaatmosfæren

Siden batteriet mitt på kamera har gått ut, og front desk ikke har fått inn noen ting enda, kan jeg jo bare bruke noen andre bilder jeg har tatt for å beskrive litt av atmosfæren som er her. På morgenen er det masse dugg på vinduene på grunn av all luftfuktigheten som er her, og selvfølgelig er det varmt. Det er alltid varmt. Utrolig deilig å våkne hver dag til sol, eller veldig lyse dager! Som å våkne til sommer på sitt beste hver dag.



Det er klare farger, amerikanske bygg (som du ser på film) og du kan bare gå og ta deg en svøm i bassenget om du føler for det. Åhhh, livet er herlig.



Det som var litt mindre herlig i begynnelsen, var alle disse rare krabatene som sprinta rundt beina dine i begynnelsen... Fikk snappa et bilde av en liten fyr som kom og ville besøke meg på soverommet.


Har blitt vant til disse nå, da. Syns bare det er koselig at det finnes noen der ute som tar seg av alle fluene som løper rundt i øra våre. Drømte forresten at jeg børstet vekk en fisk fra øret i natt. Det var merkelig. Ja, tilbake til saken... Så når du får en firfisle inn i leiligheten din, så la den være der! Den spiser opp alle fluene, og drar igjen når det er tomt. Null stress!

...

Ifølge Karina er det også sykt mange fine biler her... Hehe! Tok et bilde til ære for henne, så hun kan forberede seg litt før hun går ut døra.


Og om natten, dere... Om natten er det også utrolig vakkert. Når du går ut døra, hører du gresshopper, biller og andre slags rariteter som er ute og går. Akkurat som på film. Tok et snikbilde av Nathalie da hun lå og sov, i gjengjeld ble bildet litt fint da, så håper jeg er unnskyld for å legge det ut.


Tatt på rommet like før jeg la meg.

Så da ere bare å vente på ladere, så blir det fortellinger fra hverdagen igjen :)

onsdag 25. august 2010

Åh, endelig...

Har så utrolig dårlig internett. Skal blogge nå så fort jeg kan før det hopper ut igjen! Blir litt leit å blogge fra en annen datamaskin pga bilder og sleke teng. Yes.

Vi hadde vår første flickabo-kveld i går! En mandagsfest for bare jenter, og alle må ha rosa t-skjorte med navnet på venstre side og "Flickabo Commons 10/11" bakpå ryggen. Ganske stylish, faktisk. Pleier egentlig ikke å syntes at babyrosa er så veldig lekkert, men det var faktisk ganske tøft siden det var så gjennomført.

Flickabo!


Er den del jenter her, vet jeg. Og alle er forferdelig ålreite. Begynner nesten å lure på om kremen av Norsk ungdom er samlet på ett sted! (Kremen i den forstand superålreite, og ikke streite, søte og uskyldige piger. Finner på mye sprell!)








Karina&shot.


Alle de nye måtte opp to og to og ta en Tequila shot hver. Fytti pøten som det smaker... *grøss*

Karina måtte gå opp alene, siden det ikke var partall i antall nye jenter. Fikser det meste ho, det skal jeg bare love dere... Haha. Litt intern som muligens er upassende for en alle-slags-mulig-lesere-blogg.

Forresten, det skal dere ha! Har fått så utrolig mange positive tilbakemeldinger av dere, at det rett og slett er kjempegøy å blogge! Tusen takk skal dere ha, alle sammen :)

Mina, Sandra, Marte og Sunniva.


Her sitter vi ute siden det var overfylt av mennesker inne i den lille leiligheten. Godt å ha litt romplass når man føler du dunker borti en rosa skulder konstant :)

Vi må være verdens største gjeng. Elsker det!








Kristinas nese.


Her buser Kristina forbi idet jeg skulle ta bilde.













Sunniva og meg.


Litt morsom historie egentlig! Sunniva og meg, forresten. Jo, Sunniva kom ut da jeg og resten på bildet over nesa til Kristina satt ute, og så bryter jeg ut at vi har lik kjole. Vi lo litt, og sa "hey, vi har lik smak."
Men idet hun setter seg ned, tar hun av seg skoen og viser den til meg. Vi har like sko også! Det er ganske spesielt siden det var mamma som kjøpte de til meg. Nå har vi bestemt oss for å shoppe sammen en gang, for vi er jo et radarpar i klær!




Så var det andre dag på jobb. Min første var i går. Da gjorde vi ikke så sykt mye mer enn å sitte på kontoret og bare ... sitte der. Ble vist litt rundt og fortalt hva de forskjellige postene handlet om etterhvert, men var ikke stort mer som skjedde.

Ble litt bedre kjent med postene i dag, og jeg fikk prøve meg i mikrofonen. Wehey!

Welcome back, please watch your step at your right side. 
We don't show our movie now, 
so you can use the exit through the theater

Det skal vi da gjenta for hver eneste båt som kommer inn etter en tur. Litt annerledes i dag siden filmen ikke var oppe og gikk, men det er noe i den duren.

Oooog så var jeg så heldig å få være med på belønningen for forrige måned siden de ansatte hadde vært så flinke, og det så slik ut:

Amerikansk lunch.


SNACKS! Så mye du bare orket. Hadde faktisk tatt meg bryet med å ha med matpakke i dag, men jeg ble mett av nachos og salsa til de grader... Hadde vondt i magen resten av dagen.










Mot slutten av dagen, fikk jeg være med på fyrverkeriet til Disney. Det var utrolig vakkert! Anbefaler virkelig til de som vandrer rundt der en hel dag å vente til kvelden for å få med seg det. Var så rørt at jeg nesten begynte å gråte. Det var sykt bra. De spilte musikk, og hver rytme passet til en rakett som ble fyrt av! Åh, kan ikke beskrives. Ikke fikk jeg lov til å ta bilde med kostymet på heller, men jeg skal inn dit en dag jeg har fri og filme hele greia for dere :) ...og for meg.


Stjeler foreløpig et bilde fra google. SJEKK DA!!!

Gled dere!

mandag 23. august 2010

HJERTE

Jeg har blitt tante, dere! Tante til en nydelig liten gutt <3

Stolt mor! Stolt tante.
Valpen sammenlignet med en fyrstikk.
Se så nydelig den er da! Er så lei meg for at jeg ikke får være der... Den ble født natt til 22 august, og ble en liten gutt. Kjempeliten krabat! Mamma tørr ikke å ta i den engang, siden den er på 150 gram. Awwww... DET er heartbreaker, det. Se på de bitte små potene... <3


Alle (to) bildene er tatt av mamma/Trond/en der hjemme.

Flott start på dagen!

Detta folkens, detta kommer flere av dere til å rulle øyne av. Men det er sant, jeg ER virkelig så idiotisk.

Det forrige innleggets kveld, bestemte jeg meg for at neste morgen (det vil si idag) skulle jeg ha gooood tid til alt. Dusj, frokost, klær, og i det hele tatt se presentabel ut. Tok på alarm kl 6 dagen før for å være sikker på at jeg gjorde det riktig mens jeg fremdeles var opplagt. Så sovnet jeg, da.

Neste morgen våknet jeg av at de andre romkameratene mine skulle på jobb, og jeg frydet meg over tanken på at jeg skulle få en time til. Og det stemte. Seinere våknet jeg av meg selv, og tenkte at det var rart at klokka ikke hadde gått av enda. "Kan jo sove litt til jeg, da", men sjekket klokka likevel. Da skulle du sett en person som sperra opp øya og spratt opp av senga på sekundet! Kokka var ti over halv sju, og jeg skulle rekke en buss som gikk kl 7. Shit... Brådusja, slang på meg de representable klærne, heiv på meg sminke og bare tok alt det våte håret bak i en hårbøyle. Gikk og småforbannet meg selv, og svetta som en gud - selv i aircondition. Reiv med meg det jeg tenkte der og da var viktig og løp til bussplassen. Der var det jo ingen, verken buss eller personer. Etter at jeg venta i ti minutter kom heldigvis en kineser bort og skulle ta buss hun også. Vi fant ut at bussen skulle gå 17 min over (!!!!), og at jeg hadde glemt det staselige navneskiltet vi fikk dagen før. Det måtte jeg jo ha, sa kinesern. Siden jeg hadde 17 min på meg, skulle jeg løpe tilbake til leiligheten og hente navneskiltet og løpe tilbake. I 30/35 varmegrader og høy luftfuktighet kan du selv se for deg hvor svett og rød jeg var da jeg kom tilbake. Da har jeg en god, og en dårlig nyhet; den gode er at det ikke var noen som kunne se meg, for kineseren var BORTE! Aiii, da må bussen ha gått. Flott.

Heldigvis kom det et par til etterhvert som jeg gikk bort til og spurte hvor skulle. De skulle samme sted til samme tid som meg. Takk Gewd!! Endelig kom vi frem til destinasjonen, og jeg syns det var rart det bare var meg, kinesere og tyskere. Det pleier alltid å svirmle nordmenn rundt meg, og tenkte at... Hm. Hva..?

Guidene kom til oss for å ta oss med på rundturen, men navnet mitt stod ikke på lista. Da begynte noen bjeller å ringe, men var ikke sikker fordi jeg SELVFØLGELIG hadde glemt timeplanen min i farta. Det ville skape problemer... Likevel ble jeg med på rundturen i håp om at det var riktig, og fikk informasjon om Epcot (delen der jeg skal jobbe), hva alle de forskjellige landene representerte (info) og diverse rundturer. Fikk prøve future space, eller hva den attraksjonen het, og fikk gå gjennom verdenshistorien på 5 minutter. Raske menn kan bare legge seg, det var fantastisk. Dukkene så helt ekte ut, og hadde bevegelser som om de skulle vært ordentlige mennesker. De til og med blunka! Fikk også prøvesmake forskjellig brus som kom fra over hele verden, og den fra Italia smakte bokstavelig talt kvae. På en prikk.

Da rundturen var ferdig, var tiden inne for å få kostyme. Dere husker imellom all denna teksta at jeg klarte å glemme timeplanen? Vel, her svidde det. Den måtte de ha, og da jeg sa jeg hadde klart å glemme det var det mye styr med telefoner, leting og å finne riktige personer. Jeg skulle nemlig ikke ha orientation day den dagen. Det var ikke før NESTE dag. Det jeg egentlig skulle ha, var training kl 12.45, så sannheten var jo at jeg hadde hatt veldig, veldig god tid på morgenen om jeg bare hadde tatt en liten titt på timeplanen. DORK!

Så ble jeg sendt hjem igjen, da...

Mo spik alene. Det var jeg og et par til fra Tyrkia jeg aldri hadde sett før.













Bussjåføren var underholdende da! Ja, det får'n si... De tyrkiske jentene prøvde å lære ham tyrkisk, eller hva det nå het det språket de snakka... Kurdisk, tror jeg det var. Skyt meg om jeg tar feil, Seher.











Men jeg kan absolutt ikke klage på slutten av dagen jeg hadde :)

Nathalie, (HAHA) Mina, Karina, Marte, Cathrin,
Sunniva, Maria og Malin.
Først NÅ begynner jeg å kunne navn. Takk, blogg!
Kortkveld hos Mina og co! Superkoselig! Bare synd jeg måtte gå hjem å blog... fordi jeg var trøtt.

Nei, var faktisk trøtt, men hadde så dårlig samvittighet for blogginga. Har ikke hatt internett på over et døgn nå, så har blitt dårlig med det! Prøver å rette opp med to innlegg på en dag, og i tillegg masse tekst på den her. Så kanskje jeg rekker å poste en til i morra før dere er ferdig med å lese!


Nathalie og Eva.




















Nå er det natta, klokka her er 23.15 nå, og jeg er kjempetrøtt.

Takk for en fin kveld mot en dårlig morgen, jenter!

"Welcome to our Disney family!"

Detta har vært en lang og seig dag, med både kamp mot å sovne og tårer. Tårene er for all del ikke noe farlig, folkens. Blir bare så fryktelig lett rørt av meg. Det har jeg fra 'a mor...

Men før jeg kommer til det, skal jeg fortelle om kvelden før! Det skulle i utgangspunktet være kjempefestlig med introduksjon for de nye jentene og guttene. Alle skulle kle seg ut som noe på forbokstaven sin, og det ble jammen meg mye festlig! Tar først de søte uskyldige kostymene i huset; Karina var kanin og Nathalie var ninja. Og når vi er innpå masse kost og søtt, kan jeg også nevne at alle gjorde sitt ytterste for å være pen/søt/sexy/så normal som mulig. Da, dere... Da kommer Marte og jeg.











Wait for it...













Meth-addict og crack whore! Skal forklare med bilder...

Meg og Marte.


Tror det må være en av de flaueste øyeblikka her nede så langt. Ja, sånn bortsett fra at jeg klarte å fortelle en fyr som ikke hadde kledd seg ut at han kunne jo bare gå som homo, siden fornavnet hans begynte å H. Så var'n bite meg homo. Og at jeg tok en amerikansk dame for å være Nathalia, så jeg gikk helt opp i trynet hennes og bare stirra til jeg fant ut at det ikke var henne likevel... Så ja, bortsett fra DET var det ganske pinlig.

Syns vi kler rollen. (Nei, det håper jeg da virkelig ikke...)

I tillegg skulle vi opp på en benk og blir introdusert av "kongen". Hvor vi kom fra, hvor gamle vi var og hvor vi skulle jobbe. Hey, I felt so hot... Nei.

Slenger med noen fler bilder fra kvelden.


Karina og Nathalie.
Som jeg lo av Maria... Hadde til og med "stake".
Karina ved siden av.
MalinMann.

Kongen og Siri.
Cathrin, Bernt, Lena, Sunniva og Sissel.

Ja, nå ble det masse surr i bildene her, men... Anysweis.
Kongen som roper ut hva vi svarer på
spørsmåla.
























Skal innrømme at det ikke var FOR kult å stå der som crack-whore klin edru og bli ropt ut foran folk som egentlig ikke gadd å bry seg noe særlig. Virka det som, da. Etter hva jeg har skjønt, følte Marte seg like tett som meg. Eheh. Tok av.


Dagen etter...
Trine, Andrea, Mina, Cathrin og ... haha. Marte. Elsker
trynet.
På bildet over, er vi på møte - traditions. Var livredd for at de ikke skulle godta stoffet på buksa mi, for det VAR så strengt! Ikke ha sko hvor foten viste for mye, ikke ha tynne stropper, ikke sånn og sånn, men det og det... Ah, dævver.

Uansett. 8 timer med omtrent den samme informasjonen om og om igjen var ikke så veldig lett etter en natt med ... tja, ikke FOR bra med søvn. Kom oss gjennom, og vi fikk møte Mikke! :D Da begynte forelesern, en 40 år gammel dame, nesten å grine. Søtt :)
Mikke kom med en pakke, og der var det....


 NAMETAGS!
Wuhu, det var litt sånn stilig :) Så nå går jeg rundt og føler meg litt som en proff, fordi vi nå er en del av "familien", og er en av verdens beste cast members! Det er faktisk sant... Disney World er the happiest place on earth.

Bilder og slikt. Veldig stas!

Veggen prydet av Disneykunst over hele.

Som jeg nevnte over her, var det ikke en natt med for bra søvn. Dette er resultatet:

Ikke særlig liv.


En som tror ho er våken og nistirrer inn
i kamera, og en som rett og slett sover.

ÅRRH, jeg får ikke til det bildegreine... Kommer seg vel.

Og forresten! Landskoden til Amerika er 001, og man kan også få tak i meg på leilighetstelefonen vår; (407)560-2280, trykk så på 1 og slå inn 1574. Da kommer dere til oss :) Dette er altså informasjon til både min og Marte sin familie. Hørte nemlig rykter om at moren til Marte sniker seg innpå her innimellom. Trendy dame altså! :)



fredag 20. august 2010

Hele dagen i startet med å møte opp for å vente på taxi. Vi har fått fast taxisjafør! Han er utrolig kul og forteller om hvor vi kan finne hva, hvis vi trenger noe er det bare å ringe, og han er veldig billig. Dvs at han ikke setter på takstometeret og vi bare betaler en fast pris. Nok om han. Vi skulle altså vente til han kom, så vi hadde litt tid til overs og satt oss ved bassenget. Der dukket den ene nordmannen/kvinnen etter den andre, og vips var vi blitt kjent med flere folk. Alle er så åpne og hyggelige her, skulle nesten ikke tro det var mulig etter 20 år i Norge.

Per, Maria, Karina, Cathrin, huskerikke><. Marte og
Mary-Charlie!


Her har vi møte ved bassenget, og endel nye som ville leke med oss. Kos!

Det er AKKURAT som å se på film. Det er til og med noen som kaller the Commons (her vi bor) og the Pattersons for Paradise Hotel... Haha :) Endelig fikk jeg ønsket mitt oppfylt, sånn bortsett fra at det ikke er kameraer der. Nok av vakter er det i hvert fall, så vi blir på en måte observert likevel.




Same same
















Per og Karina.




















Endelig kom taxien! Det var kø, kø, køøøø. Føler det alltid er rushtrafikk her uansett tid på døgnet. Anyways.

Allen, Maria, Charlie, Miriam og Malin.
















Kø. Det er mer enn jeg fikk med meg på bildet altså.
















Det kjøpesenteret vi kom til var ENORMT, det var gater og skilt for å vise hvor vi skulle gå. Allen fortalte at hvis vi skulle rekke å gå innom alle butikkene, måtte vi dele det opp på to dager. TO hele dager bare for å komme oss gjennom butikkene. Omg.

Charlie, Karina og Maria.

Charlie prøver å snike seg unna, men blir ikke kalt "paparazzi" for ingen grunn.
This is why (<-- sniker seg med igjen. Azm.)












Ikke nok med at det er gater og skilt for å vise hvor vi er og hvor vi skal, men det er utrolig fint der også. I midten på veien til en eller annen butikk vi skulle til, var det en... tja. Sumpeelv med fisker og fugler i. Kjempevakkert - selv for en sump.

Sumpeelv (eller hva man kaller det...)




















Feskan!

Vet ikke helt om du kan se at det er en fisk der, men prøvde så godt jeg kunne å fange en. Billedlig altså.












Etterhvert fant jeg ut at dette var jo rene dyrehagen! Ikke nok med at det svømte fisker midt i deg, eller at svære fugler koste seg ved vannkanten, men rundt neste hjørne var det bite i meg en alligator også!

Mannen, alligator, to amerikanske jenter.


Syns egentlig veldig synd på stakkar'n. Hadde fått munnen teipet igjen og ble båret av tusen forskjellige hender. Alt for penger, aye?

Anyways. Var veldig moro å ta på den da, det må jeg innrømme. JEG HAR TATT PÅ EN ALLIGATOR!
Så SÅ synd på den, vet jeg nu ikke... Opplevelsen kom tydeligvis først.





Etter dette, løp Charlie og jeg for å finne Victorias Secret. BH for the win! Faktisk ikke så forferdelig ekslusivt og dyrt som jeg hadde sett for meg. Kjøpte to BH'er for 20 dollar. Det er omtrent ... skal vi regne her... 124 kroner.
Da vi var ferdig på VS, var den kjapp tur innom Starbucks og gå og vente på den avtalte plassen for pick up.

Charlie. meg, Malin, Nathalie, Maria og Karina.



En fin-fin rasteplass! Ser ut som Karina er varm her. Ikke gråt da :(











Begynner å nærme oss slutten på innlegget, og jeg bare MÅ ha med en ting til... Åh, lo.

Maria og iPhone.


Maria: "Det er veldig kjekt å værra klam!"













Og forresten! Jeg har fått ameriansk mobilnummer, så for den som trenger nummeret, er det følgende:
407-922-5489


Så mamma, pappa, bestemor, bestefar, mimmi, morfar og alle dere andre; nå ere bare å ringe! You're in charge. Mohaha...

Nuzz :*