fredag 29. oktober 2010

Franskleksjoner

Jeg har gått inn i en avtale med en franskmann, Rémi, om å lære hverandre språket vårt. Han vil lære norsk og jeg skal lære fransk. Han var her i går, og vi hadde våre leksjoner. Det var både seriøs læring og... vel. Ikke SÅ seriøs læring...

Kom rett ut fra dusjen, kan du si.

Remi kjempefornøyd med norskleksene sine! Han er flink, kan veldig mye.

Så mista vi litt fokus igjen.

Fnis, fnis. Det var en sein kveld.

Haha :)

*kremt* på tide å være seriøs... "Take a picture of me being serious."

Så prøvde Kine brillene til Rémi også. Vi så ordentlig lure ut!

Rémi prøvde snus ekstra sterk. Den holdt i 2 minutter før han tok den ut, og var helt fjollete i hodet. Haha, det kommer seg.

Så prøvde han forkleet til enten Nathalie eller Marte.

Og beltet og forkleet mitt.

Nei, for all del! Morsom kveld... :)

I dag

Var på Universal (igjen) med Kine og Sunniva! Det var kjempekoselig, og jeg fikk Sunniva med på en karusell hvis jeg trodde hun spurte var "opp og ned". Det jeg fikk med meg var "opp-ned", og bare "nei, nei. Den går bare litt fort."

...OG den gikk opp og ned. Så det beklager jeg virkelig, men Sunniva kom seg helskinnet gjennom det. Var faktisk en smule stolt av henne, til tross for min dårlige samvittighet. Sunniva er litt som meg og tåler ikke allverden av karuseller. Jeg kan ikke være opp-ned før magen protesterer, som jeg fikk erfare etter "Rock it". Da måtte jeg sette meg ned litt...

Her er vi på vei til Universal. Tok bussen da, vett!

Pynten til Halloween i den parken Horror Night er.

Snasen kar.

Her er Shrek, Fiona og Esel!

Nærmere. Liker at ho ene ler seg ihjel.

Rock it! Dægærn, den gikk unna gitt. Etter denna rabbagasten måtte jeg sette meg ned.

Brått kjørte Scooby Doo-bilen forbi, og jeg rakk ikke ta så veldig bra bilde siden den kom så brått.

Her vinker han! Shaggy kjørte bilen.

Her står vi og venter på å komme inn på Twister. Den var sykt kul! Jeg elsker storm, lyn og torden. Herlige greier.

Vi ble sultne, og da... spiste vi.

Etterpå gikk vi forbi en malerkrok, og bare... "Skal vi male oss?" "Okå!"
...så da gjorde vi det :)

Syns egentlig sminkørens sminke var veldig kul også, når jeg tenker meg om. Her smører han på turkist i ansiktet til Kine.

"The normal girl" som de sa i MIB-riden. Haha. Hun ble stoppa da hun skulle gå inn, for hun var den eneste av oss som ikke hadde sminke. Sunniva ble nervøs mens Kine og jeg bare lo. Søta!

Her er vi ferdig sminket. Jeg er Wolverine (Wolven mask) mens Kine er Darkness Princess eller hva det var. Var mye rart! Haha.

Brått stengte parken 5, og røyken for Horror night dukket opp. Da måtte jeg plassere Kine og Sunniva rundt omkring for å få et kult bilde.

Andre forsøk.

Og tredje forsøk. Syns det her ble kulest.

Da jeg kom hjem skulle jeg vaske av meg sminka i dusjen. Jeg kikka i speilet for å se om det var mer igjen, og da lo jeg så hardt at jeg bare MÅTTE ta bilde av det... (Nei, jeg er ikke naken...)

torsdag 28. oktober 2010

"Pain is fear leaving the body"

Syns det var et ålreit uttrykk. Jeg har ikke blogga noe mer, for jeg ville at neste innlegg skulle være resten om tattoveringa mi. Nå har jeg fått bildene, så nå blir det liv i heimen! Skal prøve så godt jeg kan å beskrive hvordan det var, men merker detaljene ikke sitter like hardt nå lenger som for en uke siden. En uke siden i dag, faktisk. (Jøss, ere SÅ lenge siden jeg blogga sist..? Beklager!)

Så her er resten av bildene. Alle er tatt av Kine.

Her har tattovøren tegnet ferdig bildet, tegnet over og satt malen på meg. 

Et nærmere bilde av tegninga. Husk at dere kan trykke på bildet for å få det større!

Max gira, som Marte antakelig ville kalt det.

Hadde ikke spist først den dagen, så Thomas gikk og kjøpte sukkerholdige input til meg. Man skal visst ha spist før man tar tattovering, ellers kunne man svime av. Gikk bra heldigvis.

Her er vi igang! Merka det kilte i magen hver gang jeg så mannen, eller Tommy som han heter, komme. Ble letta da han gikk ut for å ta seg en røyk, men da han kom inn igjen var det rett under nåla.

Outline-smerten var egentlig ganske grei. Det var bare enkelte steder det var litt vemmelig, som på baksiden av underarmen og rundt albuen. Fikk på en måte litt kjerringstøt-feeling rundt der. Følelsen av outlinen var egentlig litt som en kniv som skar deg rundt omkring. Den smerten var grei, faktisk.

Da var outlinen ferdig, og Tommy gikk ut for litt "frisk luft" igjen. Da kunne nervene roe seg litt.

Begynte å bli litt svett av all muskelspenninga. Og de fra helsesjekken sa jeg burde trene mer...

Etter ca en time med fargelegging med grått, var den nesten ferdig. Derimot var denne smerten ganske ubehagelig, om jeg får si det selv. Gjorde faktisk vondt. Det er ikke noe særlig å stikke tusen nålestikk over et allerede farget område + det hvite for å få frem hightlightsa. Til slutt bare orka jeg ikke å syntes det var vondt lenger, så jeg bare lå der og godtok smerten. Ble så sliten også, vettu.

Endelig ferdig! Tror dette er dagen etter, for resten av dagen gikk jeg med plaster over tattoveringa. Du kan også se at jeg er en smule hoven... Sånn det ligger an nå, klør det noe helt forferdelig. Som å ha et stort myggstikk, faktisk! Blir nesten desperat når jeg heller ikke kan røre det noe særlig. MEN jeg syns resultatet ble ganske kult, og jeg angrer fremdeles ikke på at jeg har gjort det. 

Derimot beklager jeg litt til besteforeldra mine som antakelig ikke syns det her er noe kult, og at jeg en dag blir gammel og den fremdeles er der, men når jeg først er ung og dum kan jeg like gjerne tattovere meg. Det ER litt moro å tenke på at jeg har tatt tattovering i Florida, da... Er ikke så mange nordmenn som har gjort det :)

Nei, nå skal jeg legge meg. Så kan dere forvente flere innlegg fremover, for nå er dette innlegget gjort, og jeg skal til Universal igjen i morra med mine godeste Kine og Sunniva. Girl time!

onsdag 20. oktober 2010

Virgin skin

Nå har jeg fått meg tattovering! Jeg er dretfan av hodeskaller og pirater, så jeg tattoverte like gjerne en blanding :)

Kine har tatt bilder under operasjonen, men jeg kan legge ut et bilde som et kort brief. Jeg skal beskrive litt bedre når jeg har stjålet bildene av Kine :)

Var LITT vanskelig å få et godt bilde av den, siden jeg måtte feke med kamera rundt, opp og ned. Men som nevnt, har Kine flere bilder og kan sikkert ta et for meg seinere også :)

Oppned... Eheh.

Var sånn ca det beste jeg klarte å prestere. MEN se på den kule der daaaaa :) <3 I like it.
Den har jeg hatt lyst på lenge, altså.

Ymse

Jeg har vært veldig flink til å huske å ta med kamera mitt overalt den siste tiden (power clap!), så den har vært med meg i hverdagen.

Jeg  ble invitert til middag hos Sunniva sammen med Kristina!

Veldig flink kokke, må jeg si.

Spagetti med hjemmelaget pastasaus og stekt sopp :)

Her skulle Kristina absolutt gå, så det...

Etterpå skulle Sunniva, Kine og jeg på kino. På veien ble Sunniva veldig fascinert over sneglene som var her. De var visst eksepsjonelt store med veldig store sneglehus. Da måtte jeg jo frem med kamera.

Åhåhå, Kine drakk brus. Hun drakk og drakk. Tror ho var på do to-tre ganger iløpet av filmen.

Og Sunniva som ikke hadde drukket brus på et halvt år (!!!), kjøpte seg til slutt cola zero etter mye masing fra min side om å bli ferdig. "Du KAN unne deg litt godt innimellom, Sunniva..!"

Bussturen hjem igjen. Snakk om tre jenter med høyt sukkerinntak! I hvert fall Kine og jeg, som hadde drukket x antall mengder cola.

Dagen etter dro Vanessa, Kine, Svein Gustaf og Karianne på Walmart for å handle inn litt smårips. Som i ting. Var vi ikke lekre?

Jeg kom over en boks med griseføtter, og syns det var så ekkelt at jeg bare måtte ha et bilde av det.

Kodak moment.

Da vi kom hjem, lagde Kine og jeg oss litt gourmetmat. Eller hvordan var det igjen...

I går var Nathalie og jeg hos Per og spilte beer pong med mexikanerne. 

Full konsentrasjon...

Mens Per bare playa alle og vant hver gang.

Ogsååååå, dere. SÅ har jeg tilfeldigvis verdens beste mor, og mottok SNUS OG LAKRIS i posten idag! Etter at jeg henta pakka fra front desken, gikk jeg hele veien med et stort glis om munnen (i og med at jeg skjønte hva det var). Kunne ikke vente med å komme hjem og åpne pakka. ÅH, så lykkelig.

...og dere. Dere USA-folk som leser bloggen min nå - dette er mitt... ;) 
(sånn særr, jeg kommer ikke til å dele ut i hytt og pine this time..! Går ikke gjennom det jeg gjorde sist igjen, ass O.o)

:)