mandag 10. januar 2011

Igjen er det på tide med en oppdatering her fra Florida. Dette går flere uker tilbake, men jeg skal prøve fortelle så godt det går fra hvor mye jeg husker.

Det var lønningsdag, så Kine og jeg stakk en tur til Outleten for å handle no' greier. Husker egentlig ikke helt hva vi skulle der. Endte med at vi brukte alle pengene våre i en hårbutikk. Det er på tide at håret vokser fortere.


Kine står med shampoo, balsam og hårkur. Lovely!

Så ble jeg invitert til den mexikanske restauranten. Det var veldig hyggelig :) Takk for en superkoselig kveld!

Så var det mer julefeiring sammen med folka i raiden. Dette forteller kanskje litt om hvor lenge siden bildene ble tatt..?

Elsker trynet til Aleksander på det bildet her. Litta luring!

Ellers er det høst i Florida. Eller egentlig er det vinter, men jeg nekter å kalle det for vinter. Det er også noe av grunnen for at jeg fremdeles ikke har endra headeren min. Det, og fordi jeg ikke har tatt noen særlig flere fancy bilder.

Se så vakkert :)

Dagen etter dro Kine, jeg, Josefine, Victoria og Eva til Panera og åt frokost. Jeg tok bilde for å overbevise meg selv om at jeg har venner. Haha :)

Victoria er så søt :)

Så skulle Kine prøve seg på longboard. Tenkte å legge filmen ut på Facebook etterhvert.


For noen dager siden, var det bursdagsfeiring til Lisa - en koordinator på jobben vår. Hun fylte... 26? 27? Jeg aner ikke, for å være ærlig, men det var kjempekoselig. Jeg hadde planlagt å ikke bli for morsom på beina, men endte med ustødig balanse likevel. Jaja, sånn kan det gå.

Aleksander og Vidar. Skål!
Aleksander har begynt å fylle ut et kort med 99 forskjellige typer øl, og fikk vel krysset av en 5-6 den kvelden? Egentlig skjønner jeg ikke hvorfor jeg skal prøve å skrive detaljer når jeg ikke har fulgt med på det.

Her er den ene siden av bordet samlet, og se som vi koser oss! ...

Litt mer liv på den andre siden. Foreldrene til Kristina var med også, og jeg må si at det var svært hyggelig! Snakka med faren til Kristina om fenalår og smalahove. Jeg har nå lovet meg selv å en gang smake på et saueøye. Det skal visst ha samme konsistens som et egg, og heller ikke ha særlig usmak.

Så kom Kine, og vi kosa oss gløgg ihjæl. I hvert fall på den lille tiden Kine syns det var OK, og ikke flaut, å være i nærheten av meg.

Kristina og Haakon. Søte, som alltid!

Vet egentlig ikke hvilken pose Vidar prøvde seg på her, litt vanskelig å lese av det uttrykket der.

Ble litt bilder av de to, siden de satt rett over meg av bordet. Anyways. Salt og øl ble en slager.

Prøvde å få med meg hele gjengen! Ser det fader litt ut på høyre side der, men det skal være folk der et sted.

Så var det en liten tur på brygga med Sandra og Vidar. Det var veldig behagelig stemning, og det var en rolig atmosfære. Også var det ganske fint der. Så må jeg si jeg ble litt imponert dagen etter da jeg tittet på bildene, for det måtte holdes fullstendig i ro for å kunne ta stillbilder. If you catch my drift...

Kjempefint der :)

Byen vi lekte i.

Vidar og Sandra.

Sandra hadde fotplukket en bukett med liljeblader fra vannet til meg. Det var da søtt.
Meg, Sandra og Vidar. Sistnevnte er fan av selvutløser, for å si det sånn.
Det var den kvelden.

Um... Usikker. Tror det er Vanessa som er på vei ut verandaen.

Kine sitter og chiller i sofaen.

Vidar og Kine. Nice.

Noen dager seinere dro Kine, Vidar og jeg til Universal! Lenge siden vi hadde vært der, så vi klina like gjerne til med en tur. Vi hadde nemlig avtalt at vi skulle henge mer sammen, og la bli!

Vidar virker enten ikke helt fornøyd med et eller annet, eller helt omvendt - enten sleiker han seg om munnen, eller så er det furteleppe.

Her går vi forbi busstoppet hvor bussbyttet går. Men hey, vi går bare videre siden vi er såå sporty :) Så vi gikk like gjerne til Universal derfra. Mye koseligere enn en svett buss.

Jungelmannen.

Turistpose! 

Mat må man ha. Trøkka til med pizza og brus. Ayayay...

Som alltid er jeg ferdig sist med å spise, så de andre to måtte vente på meg. Neida. Joda... 

Ser ut som om Kine og Vidar ble litt lei av hverandre under middagen...
(Det var her - på dette stedet historien med tanna begynte. Kommer tilbake til det.)

Etter maten rakk vi akkurat å komme oss inn på en forestilling med Beetlejuice og diverse andre halvdøde skapninger. Veldig morsomt show, kjente det rykka i teaterspira mi.

Beetlejuice og et par andre jeg egentlig ikke aner hvem er.

Her spiller Zombie gitar, ulvemannen danser og dracula synger.

Dracula var egentlig ganske heit... Syns nå zombien var ganske ålreit også. Høy kar som spilte gitar. Mehehe... :)

Vi skyndte oss til Harry Potterland for å rekke å dra Dragon Challenger og The Forbidden Journey før de stengte. Der solgte de butterbeer, og makan for no' søte greier. Skummet var tykt nok til å sementere et hus, og passet utmerket som bart på Kine og Vidar. Meget kledelig, om jeg får si det selv :)

Så venta vi på bussen som skulle ta oss hjem igjen.

To litt slitne mennesker.

Da vi kom hjem, kasta Kine seg over puslespillet til Karina og puslet ivei. Personlig var jeg dødstrøtt, så jeg måtte sortere brikkene for å ikke sovne fra Kine. Neida... Joda.

Menja, tilbake til tanna. Siden jeg har oppdatert om ting før til nå, kan jeg fortelle hvordan ting ligger an akkurat nå også.
Jeg har tannverk. Av den mest grusomme sorten jeg noen sinne har opplevd. Da vi var i Universal bestilte jeg Cæsar salat, og tygget plutselig på noe hardt. Det skal ikke være noe hardt i en cæsarsalat, så jeg ble litt overrasket. Selvfølgelig tygget jeg på den tanna som har for dyp fylling. Etter det, har jeg slitt med kraftig tannpine og knasker smertestillende og penicillin til jeg nesten går i bakken. Det er ganske sterke saker for en som ikke pleier å ta piller fra før, så jeg går rundt og føler meg neddopa. Flotte greier. Tannlegen har gitt beskjed om at jeg må rotfylle tanna, og sette på krone etterpå. Det kommer til å koste over 8000 kr, men så utrolig heldig som jeg er, har jeg et par besteforeldre som mer enn gjerne skulle betale det for meg. Dere er virkelig en velsignelse :)

I mellomtiden krysser jeg fingrene for at jeg ikke skal grine av tanken på tannlegen.

Også ser jeg ut som et ekorn...


DRITFRESH! Pinlig, vøttø...