tirsdag 9. august 2016

Handlemanisk antidepressiv

Når lønna kommer pleier jeg vanligvis å være flink og spare mesteparten av det. I dag derimot gikk det litt verre. Siden vi kom hjem fra Thailand, var det en del dager som gikk bort. Jeg får lønn etter antall timer jeg har jobbet, så det ble en del dager uten betaling. Det vil si jeg ikke har hatt mest å rutte med akkurat de siste par ukene og det har bare klødd i fingrene etter å handle noe nytt og fint. Høres ikke det kjent ut, dere?



Jeg elsker jo sminke. Elsker å se andre ta på seg sminke, elsker å ta sminke på meg selv, elsker å se hvilke nye produkter som kommer, elsker å teste nye ting og har gjerne flere av samme produkt fordi jeg liker det så godt. Det blir altså så mye sminke til tider at jeg helt glemmer å oppdatere garderoben. Klær blir så nedprioritert at det kan gå flere måneder – opptil ett år før jeg kjøper meg nye plagg. Som gammel student og deltidsarbeider har jeg vært vant til å bruke så lite penger som mulig, og når det strengt talt ikke er nødvendig å ha siste skrik innen kolleksjonen på markedet, så ble det med det.

Med normal lønning i en god tid har jeg blitt mer vant til å unne meg ting jeg ønsker meg, men i dag tok det helt av. Det var selvfølgelig salg, som alltid, men jeg sitter likevel igjen med litt dårlig samvittighet. Nå skal det ikke så mye til før jeg får dårlig samvittighet, men for å være en som ikke er vant til å bare kjøpe seg det man vil føltes det litt unaturlig.

Så i dag har jeg oppdatert både det ene og det andre. Hvor interessant alt er, vet jeg ikke, så jeg bare spoler frem til det kjøpet jeg gleder meg mest til å få i posten: Stila mind palette. En øyeskyggepalett med kun matte, rust- og plommevarme farger som er helt perfekt til høsten. Jeg har brukt litt tid på å se anmeldelser fra sminkeguruer på YouTube som ikke har annet å si enn positive ting om paletten. GURI MALLA som jeg gleder meg til å få den! Se her æ:





I tillegg har det vært så mye fuzz rundt dette med flytende leppestifter, særlig kjente fra Dose of colors, Jeffree Star og Kat VonD. Siden RumpeNorge ikke har Sephora eller noen andre kjeder med kule, gode sminkemerker som ikke svir både i og på pungen eller gir deg de samme produktene igjen og igjen, må man ta seg til takke med det samme gamle skvipet til en urimelig pris. Da vi endelig fikk inn NYX til H&M gleda jeg meg som en unge til det endelig kom noe interessant. Men så var det skvip det også. Så da blir det netthandel. Uansett. Poenget er at jeg kjøpte en slik en flytende leppestift fra Gerard Cosmetics som også har fått god kritikk fra YouTuberne. Enda en ting å glede seg til! Husker ikke hvilken farge jeg valgte, men da kan jeg være enda mer spent til det kommer i posten.



Det aller beste er å glemme alt man har bestilt, så man kan glede seg to ganger.


Kanskje jeg skal starte opp min egen kjede og bare selge kule sminkemerker. Noen med kontroll over økonomi som vil være med? Sånn særr?