torsdag 30. september 2010

Kristinas bursdag!

Skal ikke engang si det er lenge siden jeg har blogga. Selvom jeg indirekte akkurat gjorde det.

Uansett. Kan jo begynne med forrige flicka! Det var dritmoro - as always - men jeg kan ikke erindre ALTFOR mye siden det er over to uker siden (særr..?).

 En rosa kveld med rosa piger som hadde et festlig lag.
 Maria (det ho, ikke sant?), Malin (?), Eva og Kristina.
 Kristina og meg.
 Kristina og meg igjen.
 Julie, Kristina, meg og Karoline. Vet ikke helt om jeg er fan av det sleske smilet jeg har dratt på meg der, men det får gå.
 Karina er som alltid i farta! Poserer for meg og greier.
 Karoline og Karina. Vet ikke helt om det skal være James Bond, Team Rocket eller hva det skal være.
 Vidar og jentene! Eva, Malin, Maria og Vidærr.
 Tradisjonen vår - at alle nordmenn står i ring med høyre hånd på hjertet og venstre hånd på kompis og synge nasjonalsangen. Sangstemmene er like vakre og sjarmerende hver gang.
 Denne er dedikert til Aleksander, Ole Andreas og Robin! Hvis du ser nøye inn i midten der...
 Så var tiden for at Kristina på dette heldige bildet skulle feires!

Dette er da uka etter. Om jeg husker det rett.
 Starta med nok en gang overfylt taxi på vei til baren vi skulle. Tror Mari vil drepe meg litt med blikket sitt her...
 Kristina fikk en liten drink som hun skulle ko... chugge.
 Brainfreeze! Hoi, jeg skal aldri bli 21...
 Beer pong. Da blir'e liv!
 På jobben dagen etter. Det regna så sjukt mye, og det lyna nesten rett på en cast member på en annen plass ved dammen. Flaks...
 Syns det var dritfascinerende, og fikk til slutt beskjed om å være forsiktig før øya mine datt ut.
Martin poserer for kamera.














Kjapp oppdatering før jeg stikke på jobb igjen! Skulle egentlig være med på Universal i dag jeg, men så fant jeg ut at jeg jobba likevel. Å jobbe 8 dager i strekk er ikke lett å holde styr på alltid!

lørdag 25. september 2010

Bunad-Cær

Var på vei til bussen i full påkledning, ordna håret og sminka - alt i orden. Så skal jeg sette på musikk, og oppdager at hey! Jeg er jo en time for tidlig ute. Da var det ikke så veldig mye annet å gjøre enn å gå tilbake igjen og prøve å finne på noe fornuftig å gjøre imens.

Dro frem kamera jeg. Har blitt ganske dårlig med bilder av meg i bunad, og siden jeg likevel var klar for jobb tok jeg bilder av den. Med meg i.




(Oi, ser her at kvaliteten ble helt ræva.)

Så sånn ser jeg altså ut med Disneybunaden... Er det noen som har noe forslag om hva jeg kan lage innlegg om? De siste to gangene jeg var i park, klarte jeg å GLEMME kamera mitt. Er det mulig...

Ellers kan jeg legge ut en link! Vi har blitt enige om at det har blitt den nye hussangen - sånn bortsett fra Karina - for den ER så morsom. Alle - bortsett fra Karina - går rundt og synger på den hele tiden.
<3 <-- trykk!

Have a great day, loveu.

torsdag 23. september 2010

KoL

Altså Kings of Leon.

Litt morsom historie. De fleste som leser den bloggen her kjenner meg ganske godt. Og de vet jeg er fryktelig surrete av natur, og klarer å rote til det meste veldig ofte. Nå skal du høre her...

Jeg var sikker på at konserten var bare noen dager etter at Marte og jeg hadde kjøpt billettene, og jeg ble straks stressa med tanke på jobb, og at jeg ikke hadde fri den dagen. Jeg kom opp med en plan om at jeg kunne ringe inn som personal day (en dag hvor du får fri av personlige grunner) samme dagen og få fri den dagen. Som tenkt, så gjort. Etter at jeg skulle fortelle Marte om gladnyheten, fikk jeg bare til svar:

"Carina, hva ER det du surrer med nå?"
"Ehm... Hm?"
"Konserten er ikke før NESTE uke."
"Hæh? Hva? Ikke tull med meg nå."
"..."

Så det... As we speak hadde jeg faktisk surra til noe IGJEN. Menmen... Det kommer vel i neste innlegg tenker jeg. Skal jeg irritere meg over sånt, gjør jeg jo ikke noe annet - må bare le det av. Uansett! Det vi da kom frem til, var at konserten var NESTE LØRDAG, og ikke på en fredag i det hele tatt. Alt dette fant jeg ut ETTER at jeg hadde ringt meg inn "personal" og nærmest tryglet JP, en kollega, om å ordne med at jeg fikk jobbe likevel. Erre mulig...

Men det ordnet seg til slutt, og uansett hvor svett og stressa jeg var da Marte kom med skift og billett til meg, nådde jeg taxien med resten og vi var på vei.



(iPod-bilder)
Marte, som fortjener heder og ære for alt hun gjorde for meg den dagen. Tusen takk!
















Randi! Supersøt jente.


















Resten av food-folka som var med. Spenstig gjeng.














På vei inn til konsertarenaen. Er en del amerikanere der, kan du sjå.













Arenaen! Satt bak, litt på siden av scena, så var ikke den beste plassen, men kan ikke klage på prisen i forhold til Norge. At all.












Oppvarmingsbandet. Ikke FOR mye å skryte av.













Okei, hadde egentlig tenkt til å legge ut filmer fra konserten, men neimen om jeg gidder. Nå har jeg latt macen stå i hele natt for at videoen skal kunne laste seg opp, men den var fremdeles ikke ferdig da jeg våkna idag. Ååååh, gidder ikke. Kan heller legge ut videoene på Face, og linke de en gang.

Alt i alt var det en veldig koselig dag, dog konserten ikke var hensides å skryte av. Syns rett og slett Kings of Leon er litt kjedelig band, de har de tre-fire sangene som er bra, men resten er ikke helt meg vil jeg si. Som jeg sa til Kristina også, hadde jeg visst hvor fan hun var, skulle hun heller fått min billett :)

Have it!

mandag 20. september 2010

Pedikyr, Magic Kingdom og throw in

Skjedd litt siden sist.

Først dro vi en gjeng jenter for å ta pedikyr, og GJETT om det var deilig. Du trenger egentlig ikke gjette så veldig hardt. La meg vise deg.



Ække lett å få det diggere enn det der.














Fotmaske! Svidde litt, men det var ille deilig også.














Resultatet. Kine, Kristina, Sunniva og jeg ferdigbehandlet. Kristina fikk fransk manikyr.











Anbefales!

Så var det en tur til Magic Kingdom. Tror egentlig vi var der før pedikyren... Husker ikke helt hvilken rekkefølge det kom i. Uansett.

Mamma har lagt ut bilder av Kine og meg sammen med Disney-dyra her. Mamma har lagt ut bildene i egen mappe til og med. Lol.



Så på 3D-film med Mikkes Fantasia og Donald som selvfølgelig ødelegger. Var et orkester som skulle spilles med en magisk dirigentstav, så dro vi gjennom en reise med mange kjente disneyfilmøyeblikk (uh, ja). Veldig stilig!










Tror jeg har fem bilder av slottet i forskjellige vinkler. Haha... Er så vakkert, vøttø. Skulle sett det i virkeligheten du! Kom og besøk meg :)












Kine er kjempegira på den Amerikanske tømmerrenna. Vi blei våte. For å si det sånn.

Kjempefett.









SÅ var det den nye gruppas throw in! Dere husker kanskje at Marte og jeg kledde oss ut som Meth-addict og Crack-whore? Vel, vi hadde litt mer erfaring denne gangen og kledde oss ikke så sykt stygt nå.



Så tross alt ut, dog Marte hadde surra rundt seg et teppe som nødløsning. Jeg hadde kjøpt en grell kjole på Walmart i XL (!!) jeg klippet til selv. Kan ikke nekte for at vi er kreative i hvert fall!











Sandra og meg. Stakkars, S hadde ligget med feber dagen før, men det stoppet ikke henne i å ønske de nye velkommen :)












Meg og Ingerid. Utrolig kos jente, virkelig!


















Kristina allerede godt igang. Ikke vær like sint neste gang, da :(


Haha... Fyllesvin. (Beholder den der intern.)















Litt av den enorme go'gjengen som er her nede!

F.V; Sandra, meg, Kristina, Ingerid og ... husker ikke navnet hennes :S Faktisk så VET jeg det ikke.











Min kjære Fredrikstadkompanjong Karoline og Bernt med sin lille Erling.













Dro til Santa Fe og spilte Quarter. Moro spill! Det gjelder å kaste mynten i bordet før den skal sprette opp i en av de glassa som står der. Den som eier glasset som blir truffet, må drikke det opp. Treffer den i midten, må alle drikke sitt glass. Er du sist med å drikke opp glasset ditt, må du drikke det i midten også.

Kristina tapte masse.






Silje, Haakon og meg. Beklager at jeg stoppet blodomløpet ditt etter hvert, Haakis...













Haakon og Karina. HAHA, Karina drar'n alltid helt ut. Er ikke måte på engang. Må le, altså...











ÅH, jeg har det så sykt bra her nede. Har egentlig aldri lyst til å flytte tilbake til Norge. Syns heller alle kan komme ned hit og bo her med meg :)

For øyeblikket blir Nathalie og jeg bedt med på House of Blues, men senga mi frister tusen ganger mer akkurat nå, spør du meg. Anyways. Ha en flott dag, dere!

- Love

tirsdag 14. september 2010

Carina goes boring

Var akkurat på flicka, men jeg orka ikke gjøre noe ut av det i dag. Er sliten. På jobben i dag hadde jeg vondt i hodet (det har jeg forsåvidt fremdeles), og merka jeg begynte å koke hver gang gjestene ikke hørte på meg. Spesielt da jeg stod som "grouper". Det går utpå å fortelle gjestene hvor de skal sitte i båtene for å få køen til å gå fortere, og for å kunne fylle opp så mye som det går. Hørte de på meg da? Nei, tenker vi sier de satt seg der de ville selv. Ulempen ved å være hyggelige og prøve å få alle gjestene til å føle seg spesielle, er vel at de blir veldig bortskjemte. Og de fleste vet vel hvordan bortskjemte unger er..? I DO.

Var bare en dårlig dag det her, og det har jeg ikke tenkt til å gjenta ved å sove for lite igjen! Så derfor sitter jeg her, da. Med potetgull, vann og bok. Og blogg. Alene. Mens alle andre har det gøy ute. Har heller ikke tatt så sykt mange bilder siden sist, og dere har forsåvidt sett flicka-bilder et par ganger før :)

Så da blir det webcam! Enjoy:
(Advarsel! Jeg er sykt morsom nå - overtrøtt og alene.)



Greit med litterær kosekveld alene også. Er ålreit fordet.

Føler meg også veldig smart når jeg har på briller. Vurderer om jeg skal ha de på jobben i morra. De er forresten dine, mamma! Jeg hadde brått med meg begge para. Så hvis du har såre øyne, beklager jeg det. Aner ikke hvordan de snek seg med, though. Mistenker at mamma var redd for at jeg kom til å glemme noe. Det skal man aldri se bort ifra...




Garden salsa potetgull. Ganske godt. Fikk den av Marte, siden hun, gla'full og god, hadde listet seg inn på rommet mitt, prikka på meg til jeg våkna og rista den forrige posen min og hviska lunt og vakkert inn i øret mitt; "KAN JEG TA DEN HER???!!!"
Ble kjempegrinete og bare "JAJAJAJA, bare ta (di dåse, så jeg får sova!!)."

Neida... Joda.





Sjekk jeg ser glup ut, da. Man har'e ikke mere moro enn man gjør'e te sjæl, har jeg en gang hørt fra en klok munn.





Jeg har det hysterisk.




Og mens vi er innpå webcam-bilder, oppdaga jeg noen bilder fra Hellas tidligere i sommer jeg helt hadde glemt. Slenger med noen derfra også, jeg!



Ole ser ut som Veslefrikk, Hanne ser ut til å ha vannhode, Helene som en forgriper og jeg som en eller annen med en sinnsforvirret sykdom.

Herlig gjeng, dere.










Merker jeg fikk et stikk av hjemlengsel nå. Vanskelig å finne like sjuke huer som er samla på det bildet der.

Love you guys <3








Eih, nå er'e natta, dere. Håper dere syns jeg er like morsom som meg selv.

lørdag 11. september 2010

Jubileumsinnlegg - feirer med Epcot!

Hvilket jubileum... Innlegg nummer 15! Wuhu.

Anyways. Tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra Kine og jeg var i Epcot! Hold dere fast...



Dere kan så vidt få et lite glimt av kirka vi har i paviljongen vår. Kine og jeg bestemte oss for å ikke være FOR lenge i Norge. Vi har tross alt vært der før.
















Prøvde å få med meg den andre siden av dammen ved Kina, men siden jeg har så sykt bra kamera, fikk jeg ikke med meg så mye. Den dammen er litt stor.











Stakk en tur innom gavebutikken til Kina, men Kine bare... "SKO!!!!!"

Så da stod vi der, da.











Det som fikk Kine til å rive seg løs fra skoa, var "MULAN!!!!!"

Så da stod vi der også, da.

Blide og fornøyde!


















Etterpå stakk vi en tur til Afrika og kjøpte slush, siden Kine absolutt skulle ha en.

Det ble jordbær på Kine, og limonade på meg.











Etter et lite stykke til, utbrøt Kine "BJUTI ÆN DEBIST!!!!"


















Hvis du legger merke til merket på brystet mitt, står det "Beauty and the Beast".

...fanatiker.

Glemte magien helt ved å spørre beistet om det var varmt inni kostymet. Da fikk jeg bare luftkyss, og tenkte at "Åja. Tar det som et ja, jeg."







En må jo turistposere en gang i blant.














Vi var sultne som hester, så hadde ikke Kine smakt fish'n'chips før, og jeg bare... WHAAAT.

Så jeg bare "FISH'N'CHIPS!!!!!"











K syns det ble litt mye fisk (rart det der!!!), men heldigvis var det en del kamerater der som gjerne kunne ta resten.

Tiggende and, eller sånn... fugl med langt nebb. Stork? Flamingo? Uh, et eller annet som flyr er det nu i hvert fall.









Droppa turistposeringa her.

















Folk i Storbritannia som spelte gitar og sekkepipe med kilt. Ganske flinke!
Altså, de spilte ikke MED kilten, det var nærmere det de hadde PÅ seg. Men det skjønte du sikkert :)












O'Canada!

Lurte på hvor Pocahontas hadde gjort av seg da jeg så noe "Bestemor Piltre"-aktig.

Hadde akkurat kommet ut fra en 360 grader film om Canada. Det var ganske spenstig, var som å faktisk være der. På en måte 3D.







Var en fontene der også, som fikk farger og spreke vannutslipp utover mot kvelden. Hadde jeg 1. filma det, og 2. visst hvordan jeg la ut filmer her, skulle dere fått se det.











Så tok vi Test ride, eller hva det het, med "testbiler" som gikk gjennom varmetest, kuldetest, bremsetest, svingtest og ... ja, tester. Etterpå gikk farta på full pupp, og jeg trodde vi skulle dø da vi liksom møtte på en trailer i en helt svart tunnel.

Mener det, trodde vi skulle dø. Både Kine og jeg hylte lungene ut av oss.

Da karusellen var ferdig, stod det masse biler der vi kunne sette oss inn i. Hadde vi bare hatt nøkkel, skulle vi stukket av med hver vår bil.



Fikk klare oss med å kunne sitte inni den.

Jeg skal bli rik.










For de som ikke vet det fra før, så fant jeg ut for litt siden at du kan trykke på ett av bildene og få sett de i stor størrelse. Bare sånn... fun fact.

Hvis dere savner flere bilder fra Epcot, gir jeg bort litt gratis reklame og henviser dere hit. Det er fotoalbumet til Kine på facebook, og har lagt ut flere bilder enn jeg hadde på kamera. Vi ble enige om at vi tok figurbildene med hennes kamera, så de slapp å ta det samme bildet med to kameraer :)

Også må jeg legge ut et bilde av at Per spiser. Igjen.



Til og med poserte ordentlig for å beholde sitt gode, gamle ry.